You go, Glen Coco!

Såååklart drömde jag att jag var gift med Bill Skarsgård inatt. Ville inte vakna från denna fantastiska overklighet imorse. Men..

Jag pallrade mig till gymmet och körde dödens pass. hahahahahha.... vänta......HAHAHHA! alltså ..dödens pass enligt mig. Lätt som en plätt för dom andra.
Matte och räkna skiten ur matteboken.


Måste berätta! Idag när jag åkte buss satt det massa konstiga killar och rökte på, alltså rökte marijuana, på bussen! Längst bak. Helt störda i huvudet. Hela bussen var som en skål full av rök och jag trodde jag skulle bli hög innan jag klev av.


Imorgon ska jag jobba på dagis så jag borde verkligen sova nu.

holding on

Idag har jag räknat matte, haft läxhjälp och åkt på det stora äventyret på Ica Maxi som inte blev av förr.
Imorgon blir det gym och sen mer matte. Såååååååklart. Matten alltså, gymmet är ju inte såklart, det är sensationellt för att vara mig.


Joacim hade gymmat och varit i omklädningsrummet med Bill Skarskård idag. Min nya stora idol då jag gått ifrån Alexander Skarsgård. Jag är helt upprymd, handlingsförlamad och avundsjuk. Så sjukt avundsjuk. Min dröm vore att jag och Bill blev ett par.
Jag möter honom och säger något intelligent om hans nya film. Han inser att jag är en en tjej med sån fantastisk personlighet så han bjuder mig på fika. Sen blir vi ett par, flyttar ihop, gifter oss, får tre barn och flyttar in i en Hälsingegård där Julia och Markus bor på en våning. Okej... nu drömde jag mig bort lite..

 <---Älskliiiing
<---huset

Lördag

Idag har jag varit med Frida, Ebba och Hugo. Himla mysigt. Vi traskade ner till Fridas mammas affär. Ebba var så rolig. Hon ska börja på nytt dagis på onsdag.

Majsan: Å, du ska ju börja på nya dagis på onsdag!
Ebba: Nehe!!
Majsan: Meen! Det trodde jag!
Ebba (uppgivet): *suck* Det trodde jag med...

------
Sen har jag varit hos mamma och ätit, fikat med mormor, gått till pappa och ätit och sen ska jag säkert till Julia och äta. Men som mamma sa; det låter som det passar dig bra!

Nu sitter jag mest och stirrar på en spindel i kökstaket som varit där sen jag kom hem. Men den vandrar runt.


---------

Mina skor förresten, som jag trodde var skitvarma. Det räckte med att ta en tiominuters promenad i snön och kylan i Hälsinglandet för att inse att man fryser tårna av sig i dom.

Here´s to you the heartbreaker

He may have had you fooled by,
The way he looked into your eyes.
But no, he really looked right through, through it all.
He could swear he never meant it,
How are they the ones attracting us?
Here's to the heartbreakers
Who are so good at hiding all the evidence of them pretending.
You could just tell me you don't have the time.
But no, you wanna leave me hanging.
What's the point in all of my waiting?


Jag är så trött på att det inte är någon fucking skillnad på att ha en kuk och va en kuk. Hehheee.
Därför sätter jag härmed ner foten. Jag har köpt ett par höga klackar. Jag ska gå ut och festa och vara längst av alla och inte bry mig. Jag ska ha mitt röda hår som sticker ut något förjävligt och inte klä mig slampigt bara för att någon ska titta på en. Jag ska banne mig ha jeans och kavaj jämt. Långärmat. Och himla höga klackar. Och så ska jag dansa med mina kompisar i min egen värld och inte sitta och prata med någon, vara "charmig och rolig" med någon som egentligen inte bryr sig när alkoholen går ur kroppen. Varför forma sitt liv efter andra när man kan fixa det så bra själv?

Jag är 20 år liksom. Jag måste ju minst ha två år på mig att vara cynisk och bitter. Jag tror det klär mig lite. Som Miranda i Sex and the City. 

Äventyr

Idag har jag varit och snorat på en matteföreläsning. Ett tag övervägde jag att stoppa in papperstussar i näsan så det skulle sluta rinna men jag härdade ut.

Nu ska jag städa upp lite, äta och sen ska Erica, Emelie och jag ut på äventyr. Vi ska nämnligen åka bil till Ica Maxi för att handla. OOOOOO vilken spänning ;) Så många alternativ, så mycket att se ;)


Idag skulle jag gå in på en blogg men skrev något fel. Helt plötsligt dyker det upp världens största zombiebild på skärmen med ljud av någon som skriker typ dödsskrik i 239538 decibel. Mitt hjärta stannade verkligen! Blev så jävla rädd så jag höll på att kasta datorn ut genom fönstret men sansade mig och tryckte bort det. Hög puls efteråt!


Imorgon tar jag tåget hem till Hälsinglandet. Brukar vara det bästa som finns. Inte nu. 

 ååååå gullewalle! Saknaaar!

Tisdag

Hej,ni behöver inte vara rädda. Jag ska inte skriva ett lika arg blogginlägg som mina förra.


Idag var det matte. Det är kul...T! :) Matte, matte, matteeeeeeeeeee.
Läxhjälpen igår var också himla kul. Man har lärt känna ungdomarna nu så det är bara roligt att vara där. Igår kom en kille och sprang med sina läxor i högsta hugg och bara " Linneeeeeeeeeaaaa (eller lina, elin, silvia, ellinor, sara, vivianne, man får ju heta det mesta) jag berättade för min lärare om dig så jag fick extra läxor som bara vi ska göra!!". Man ba pust och stööön, bara att ta tag i det. Men det gick bra.
Svårast var när vi hjälptes åt med en uppgift där man skulle förklara ord med andra ord. Ett av orden var avseende abstraktionsnivå. Man bara.... jahaaaaaaaa.. just jaa!




hhehe

Heheheh, jag brusade upp lite igår. Kom på att jag själv låter rasistisk mot typ Whitetrash. Jag försöker jobba bort mina förutfattade meningar, läser massa om invandring och genus men ändå likställer jag drägg med idioter. Det ska jag sluta med. Här och nu.

Så det jag försökte säga igår var att jag hatar idioter bara. IDIOTEEEEEEEEER.  Som inte tänker längre än näsan räcker och som röstar på den basis typ " Uuhhh dom ska inte komma och ta någon jävla skatt av mig (plus att allt är invandrarnas fel)". Så tänker man inte på hur det skulle bli om vi inte betalade någon skatt överhuvudtaget. Ingen kan ju säga att man aaaaaldrig någonsin kommer bli gammal, sjuk, studera, bli av med jobbet, få barn som går i kommunal skola osv. Men har man läst på lite innan man röstar så får man rösta på vad man vill. Men det tror jag inte man har gjort om man publicerar sånt som jag visade igår på fejjan.



Annars då, vad jag gör jag förutom att vara arg tjej med starka åsikter. Kokar lite ägg och är allmänt skitförkyld. Och räknar matte.
.
Men även fast jag är förkyld är jag inte lortig, jag är reeeeeeeen.

Irriterad



Denna status har börja dykt upp här och där bland dräggen på Facebook och det är sånt här som får mig att bli rädd för att ALLA har rätt att rösta. Det är så mycket som är fel med denna status. För det första; Vad är källan till det där med 25 000 kr? För det andra; I BONUS, vadå bonus? Bidrag kanske är rätt ord. För det tredje; varför dra in invandrare i en fråga som egentligen inte rör invandrare överhuvudtaget och sen avsluta med " jag är inte rasist.
 
För att invandrare ska klara sig i samhället och så småning om bli UTAN bidrag (bonus?) som denna person verkar ta så illa upp av är det viktigaste att de lär sig svenska så fort som möjligt. För det, måste dom gå i skola och då får de såklart studiebidrag eftersom de under den tiden inte kan jobba och måste försörja sig. Att samhället ger dem detta bidrag beror ju på att de vill att invandrare ska integreras i samhället och bli delaktiga i att få sverige att växa.

Att äldre på äldreboenden inte får pengar har inget att göra med denna fråga! Jag blir så jävla irriterad på rasistiska jävla whitetrash som tror dom är så coola när de röstar på moderaterna men aldrig egentligen har bidragit själv till samhällets tillväxt (har man gjort det kan man med nöje få rösta på M, eller om man kan bevisa att man har en hjärna innaför pannbenet). SÅKLART att det måste bli bättre för äldreboenden men att lägga ut rasistiska statusuppdateringar på fejjan hjälper inte. Det hjälper nog tyvärr inte heller att kalla någon för "vänstervirden jävla idiot" eftersom de är som " vänstervridna idioterna" som med störst trolighet kommer höja standarden på äldreboenden.

TACK FÖR MIG.

Deppbloggen 2.0

Eftersom det här inte är en deppighetsblogg egentligen så tänkte jag berätta något roligt för att lätta upp stämningen.

När jag jobbade på dagiset så skulle vi sätta oss ner och äta. Så frågar jag en liten kille :
" Vill du ha mjölk eller vatten?" (Vilket förövrigt måste va den bästa frasen att kunna om man ska jobba på förskola eftersom den används på alla dagis)
Varpå barnet svarar:
" Bira, bira, bira, bärs, bärs, bärs!!"

Varför låter all musik så sorglig?



Nörda, nörda , nörda Walk of the earth.
Sen ska jag till Erica och äta kladdkaka, sen ska vi till Emelie.
Konstigt det där. Att man inbillar sig att choklad kan laga något trasigt. Det är ju alltid fram med den där chokladen. Eller vinflaskan då. Choklad och vin. Fast det är kanske inte att det ska laga något man menar. Man kanske bara ska använda chokladen som en liten krok att hänga upp sig på när man inte orkar stå själv.

Somebody that I used to know



Skulle kunna vara enda anledning till att kliver upp på morgonen.

Just nu

Min största rädsla är att glömma dig.

Onsdag

Upp som en sol och ner som en pannkaka var det va? Efter första matteföreläsningen så vill jag bara skita i skolan. Dryg kurs, Dryga människor som jag trodde jag inte skulle behöva träffa mer. Så fel jag hade.

Vi hade maskerad med utbytisarna, som vi har varje tisdag. Inte det var kul heller, och sen missade jag bussen och fick gå hem i kylan.

Men idag jobbade jag och det var minsann kul! Dock tog det ju en timme att gå dit men det var det värt. Så fina barn och jättebra dagis :)




Längtar efter mitt gamla jag.

Tisdag

Nu har jag skickat in min slutliga uppsats. Ändrade inte så mycket som min opponent tyckte eftersom jag tyckte det var minst sagt annorlunda saker hon sa. . Men får väl se vad min handledare säger. . Allt brukar ju vara emot mig så jag fär väl skriva om hela.

Lite positivt nu i alla fall. Idag startar min nya kurs. MATTE. Så skönt med något där det finns rätt och fel. Jag vill bara räkna och räkna hela dagarna. Är så taggad. Fast får väl se hur det känns efter första föreläsningen. Kollade på uppgifterna vi skulle göra innan och de var lätta. Ska räkna skiten ur den där klassen nu!

Idag

Idag gick jag och Erica och letade efter dagiset jag ska jobba på på onsdag. Inte så långt kan det väl vara tänkte jag. När vi hade varit inne i skogen och virrat och hamnat efter motorvägen till Norrköping första halvtimmen kändes det väl som jag hade haft fel.
Efter typ två timmars promenad hade vi hittat fram och skulle tillbaka. Hann slarva bort oss själva en gång till och sen gick vi på sparlåga den sista biten. Bedrift tycker jag, minst 1 mil va det ju :)


Nu ska jag väl iväg och möta utbytisarna.
Iget känns dock kul längre. Vill bara sitta och glo in i väggen. Känns som lite av min livsglädje har fladdrat iväg.
Jag hoppas verkligen att den kommer tillbaka. Det är lite jobbigt att känna så. Inte för att klaga kanske. Men jag vill ju liksom känna att något, någongång skulle vara kul. Inte ens mat tycker jag är kul längre, jag glömmer typ att äta. OCH det är verkligen ovanligt för att vara jag.

utbytisar

Idag jobbade jag och Elvira på secondhanden när nya utbytesstudenter kommer. Det är typ saker från gamla studenter som nya kan köpa. I alla fall.
De enda som kom fram var typ övriga, konstiga människor på universitet och vi fick neka alla. Fruktansvärt pinsamt. Typ " jag vill köpa den här och den här.."  vi ba " eeeeeeh a.. fast nä". SEEN när vi ska gå hem, efter fyra timmar berättar dom ansvariga att vi får sälja till andra med. Men å!




Fruktansvärt irriterande med när dom ska översätta sånger på film och dom hellre rimmar istället för att översätta vad dom egentligen sjunger. Som på glee nu. Så sjöng dom Girls just wanna have fun.
" Im not the fortuned one, but girls just wanna have fun". (Något sånt) Så översätter dom det till " livet är inget ekorrhjul, men tjejer vill ha kul". HAHAHAHAH

500 days of summer

-It could have been, in a good world, where good things happens to us. ..
-yeah, but that is not really where we live, right? 




Igår när jag stod utanför konsum med Babzan när Erica var inne och handlade. Då kom en kille fram och frågade om jag ville hålla i hans hund också när han handlade. Alltså helt sertöst. Det var himla konstigt.

..

Så ska man försöka ta sig samman så jag något att presentera imorgon på opponeringen i alla fall.



hhehehe

Tar tillbaka det senaste. heheheheh

ångest

Nu ångrar jag verkligen att jag skickade in min. Min är som en högstadieuppsats jämfört med de andrast. Ångest.

Såklart

Typiskt mig.
Såklart läser jag igenom min opponents uppsats och har fått den smartaste människan på hela jorden. Kult.

slkahfreb'*^@$£67Skgheuh

ÅÅÅÅ va irriterad jag blir!!!! Jag har skällt och skrikit hejvilt i min lägenhet. Min skrivare har nya färgpatroner för över 500 kr, nya papper, ny fin plats i min nya fina hylla och ändå skriver den ut bara blanka papper. Jag vill skjuta mig själv!! Nu måste jag åka ner till skolan bara för att skriva ut och det kostar en miljon.

Något som också kostar en miljon är kurslitteraturen för denna termine. Mindre kult!


Och något som också är mindre kult är att jag ska opponera mot någon som ingen i min klass vet vem det är. Hemlig människa. Hade ju varit kul om jag åtminstone visste om det var värsta smarhuvudet eller någon som inte har alla bestick i lådan ;)

 hahahahaha

Ord.

Vill skriva om två ord idag. Ett överanvänt ord och ett bortglömt.

Krispigt: Överanvänt. Överallt i livsstils, inrednings -och designbloggar finns detta ord. Krispigt. Typ; luften är krispig, tyger är krispigt, nu är det krispigt i varje vrå av huset. Det passar liksom inte in. Vad kommer denna ordhets ifrån? Det låter ju bara superfult. Vadå , frasar luften när du tuggar på den eller? Okej, krispigt i varje vrå av huset.. är det skört och håller på att gå sönder? Eller? Va? Bort med det ordet tycker jag!

Va falls?: Bortglömt. Ett klockrent disneyfilmsord. Bästa ordet enligt mig!! Betyder typ: Hur sa? /vadå? Så sjukt bra ord, roligt och användbart. Mer Va falls åt folket!!





Va falls? Står du här och ser krispig ut?

Det här med idioter

Idag har jag stött på två knäppgökar. Eller. Inte in real life men på internet. Och som ni alla vet, det som inte finns på internet har aldrig hänt.

Knäpp 1: Jag kommenterade en kompis status på fejjan och en av hennes vänner började skriva konstiga saker om mig till mig. Alltså helt störda, dumma, äckliga saker.  Say what? Vad göra?

Knäpp 2: Jockiboi, som var med i Kungarna av Tylösand. Kom in på hans blogg och förundrades över honom. Kan man vara så sjuk i huvudet eller spelar man? Förutom att han typ ville ha haft sex med 1000 tjejer innan årets slut och ville tatuera in "sug slyna" över sitt könsorgan (som bara det är anledningar att chockas) fanns det även massa roliga stavfel och konstiga meningar som jag skrattade ihjäl mig åt:

Bland annat stavningen på Yoghurt. Han stavade "Yougart". Hahhahahahah gart. *skrattar ihjäl mig*

Och sen något om en stalker som är " som en herpesinfektion som kommer och går. Fast han kommer inte och
går utan är där hela tiden".  HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA

RSS 2.0