Saker jag hatar

Okej, inte hatar. Men ogillar. Enbart på den basis att jag inte är kär just nu.


1. Puttinuttigt, skitkära folk
2. Folk som har parbild som visningsbild på fejjan. Du är DU. Du är inte NI.
3. Folk som kommenterar ALLA sin partners visningsbilder med saker som : min <3<3, finasteeeee!, det är min tjej det där, älskling <3<33<3<3<3<3<3<3.


Kommer säkert göra allt detta någon gång. Feel free to hate me then.


Förresten hatar jag alla som filmar med mobiler och så på Lady Gagas konsert just nu. HERREGUD! Ni är på LADY GAGA. Koncentrera er på det istället för att filma!


Tönten_91

Hej! Töntig tjej här som vaknar tidigt som sjutton och inte kan somna om av den enda anledningen att jag är så förväntansfull nu när jag ska åka hem.

Jag förstår inte! Vad är det med Alfta och Hälsingland som är så tilldragande? Alltså förutom underbara vänner och familj. Behöver forska på det där. Mysteriet med Hälsingland-the begining!

Barn

Eftersom jag har så stressigt, ska åka hem snart och har världens uppsats att skriva, så tyckte jag det passade extra bra att vikariera på en förskola till klockan fem idag. Kläm in allt samtidigt. Bra,bra.
Men det superroligt, så det var det värt! Ettåringar, det är jag väldigt ovan men det var en ny bra erfarenhet.


Sen har jag myst hos Emlansemlan ikväll. Mycktet trevligt!

Nattblogg

Idag har Annika och jag firat nyårsafton i förskott. Så himla roligt!
Vi åt tacos hos henne och begav oss sedan till baren Lilla Örebro. Där vi drack massa goda drinkar. Men bara röda, för vi tänkte.. man får ju inte dricka alkohol på måndagar med eftersom det är jul räknas inget rött ;)Tveksamt argument men helt klart hållbart..

Gudomliga, skummiga Cosmopolitans och Strawberry Daquries med färska jordgubbar. Himelskt! Den tjejen kan konsten att föra in en på djupa diskussioner med. Fantastisk kväll.



Bredvid oss satt tre tjejer. Varav en hade en räv i färg tatuerad på halsen. (Say whhaat??).
 En av dem ville göra slut med sin kille och de satt och gjorde en klassisk plus- och minuslista. Konstigaste var bara typ plussidan; " Han är snäll, han är rolig, jag blir glad när han ler (bla,bla,bla), han är ärlig. Minuslistan: "Han är otrogen/otrygg".

Jag har såååå många frågor om detta!
ETT: Var han ÄRLIG för att han berättat att han var OTROGEN eller?
TVÅ:  Vadå otrogen/otrygg? Det är så stor skillnad!!!!!!
TRE: De flesta människor är snälla, inte värt att ha på en lista..


Tzatsiki

Har suttit och kollat på Tzatziki, morsan och polisen istället för att stressplugga som jag borde.
Verkligen bra film! Och jag vill verkligen ha ett barn som honom när jag blir stor. Lilla Tzatziki.

Letade upp den vuxne Tzatsiki (samuel) och gud va snygg han var! Fast han skrev dikter på sin blogg. Man ba ; SAAYY WHAAAAT?

Mental note to self:

Börja inte göra stuvade makaroner och sätt dig sen framför datorn och fastna där. Inte smart.

Fest fest partyhest

Sista julklappshandlingen idag på stan med Erica och Emelie. Jag mådde illa av hunger så när vi skulle äta kunde jag inte äta någonting. Ond cirkel det där. När jag lämnade mycket av min mat kollade tanten som satt bredvid noga på min mat och sen studerade hon min kropp noga. Som att hon skulle kolla om jag hade någon ätstörning. Hade lust att slita av mig kläderna och typ " kolla på mitt feeeeeeeett!".


Idag ska jag och Erica ut, som vanligt. Haha, har blivit lite för mycket av det på senaste tiden tycker jag. Men det är ju så kul att dansa! När jag inte är i Alfta är nog mina lyckligaste stunder på dansgolvet. 
Nu ska jag hinna diska och städa innan Eccan kommer. 

 


Mer korv åt folket!

Jag och Erica sitter här och är hungriga. Vi väntar på korv och strips. Samtidigt sjunger vi massa hejarramsor
" jag vill ha körv, jaja jag vill ha körv!". Den som har sagt att vi är normala har ju definitivt fel!

Vi har pluggat hela dagen. Bra av oss va? :D



Sen blir de göttans mat hos Emelie med flickorna. Har jag sagt att jag älskar mat? Vinnare i livsfilosofiomröstningen (långt ord, inga särskrivningar) blev bidrag nr tre "äta bör man annars dör man" och jag håller med. Det passar mig bra!

Häftiga saker

Häftiga saker som hänt idag:

När jag gick runt ett hörn vid Universitetet kom en hare i full fart så jag höll på att kliva på den.
Den va skitstor!


Hmm.. okej, de var bara det som var coolt. Happ...

Jag åkte med en jättefet man i hissen.  Och köpte kiwi för en krona styck. Rätt coolt med. Typ..




Mår dåligt

Jag mår jättekonstigt idag. Vi var ut igår så jag vet inte om det är därför. Så är jag nervös för magsjuka så alla känslor jag känner blir ännu värre. " Var det där en liten känsla av illamående?" " Har jag lite ont i magen?" Ska försöka ta mig till min handledarträff i alla fall.


Tråkigt att dom ringde första gången från vikariepolen imorse och ville att jag skulle jobba, men jag fick känna efter och säga att jag inte mådde bra. Lite tråkigt, men man får ju säga nej så jag hoppas bara det är bra nästa gång de ringer! :)

Linnea

Funderar vilken livsfilosofi jag ska ha.
Bidragen är:

1. Killar är som bussar, missar man en kommer en ny.

2. Killar är som blandfärs, hälften nöt, hälften svin.

eller så skiter jag i killar och lever mitt kärlekslösa liv med filosofin:

3. Äta bör man, annars dör man!


      .VS.      

Osvenskt

Idag var jag med om något väldigt osvenskt gjort av en väldigt svensk man.
Jag satt på bussen. Väldigt många platser var lediga. Men världens gulligaste gubbe i stilig kostym kliver på och sätter sig bredvid mig. CHOCKEN LISKOM! Men vi pratade hela vägen till stan! Det var hur trevligt som helst. Mannen var så smart och kunde all historia genom tiderna. " 1634 var ju det stora slaget vid (valfi stad, det är ju alltid ett stort slag)..."

Det va kul!

I wanna rock your world!

Klockan är tjugo i tolv och jag har hunnit vara i skolan, kastat bort massor av tid vid datorn, testa olika sminkningar och gråtit hysteriskt till youtubeklipp.... Nu ska jag städa, laga lite mat och fixa.

Sen är det julavslutning med mina kära läxhjälpsungdomar. Dom är så fina!



Det är hur isigt som helst idag! Kan ju glida ner mellan Brickebacken och Universitet. Jobbigt för mig som är klantig bara. Jag tänkte hela tidena tt jag skulle halka, flyga in i kille så han tappade ut alla grejer eller något.
 JAG i vuxen och manlig version?



Plugg

Erica och jag har hängt ihop hela helgen. Efter ett litet pyjamasparty med skräckfilm och godis sov hon här och nu sitter vi och pluggar röven av oss.

Gick in och kollade ett mejl som jag fått av min handledare. "Vill ni jag ska titta på något (det borde det vara!) innan handledarträffen så melja mig senart måndag".
Man bara saaay whaaaaaaat??!?!? Jag började med min uppsats idag måndag. Vadå det borde det vara? Hur mycket har alla andra hunnit skriva? Herregud, stress!
Men sen blir det paus med läxhjälp i alla fall. Kul :)


Erica for upp inatt och skrev om en blå glaskula med känselspröt och ben och jag drömde om en brinnande man som drog av ansiktet. Fullmåne?


Party

Börjar återhämta mig från min hemska magkatarr nu. Tur det för om tre timmar är det fest hos mig! Närmare bestämt Ericas 20årsfest. Tur att den fina människan kom hit och tog hand om mig så jag blev bättre!.


Oj, de där  ovanför hade jag visst sparat i utkast. Ja, då vet ni det.
Jag sitter och efterfestar för mig själv. Tråkigt nog. Äter kött, potatis och svampsås såhär elva minuter över tre på natten. Kul kväll dock! Mycket rolig.
Jag träffade min drömman. haha ;)Han såg ut som Robert Pattinsson, Edward Cullen alltså, huvudrollen i Twilight. Men han va kortare än mig. Fast jag hade ju klackskor och då är alla kortare än mig. Det är praktiskt när man ska  leta någon på dansgolvet för jag står där som en fyr och spanar över alla.
Gladast blev jag när Edward Cullens kompisar sa " Var kommer den här tjejen ifrån?! Hon är typ den skönaste människan jag träffat!!!". Då blev jag glad. Sen tappade jag bort alla och lommade ensam till bussen.


Vaaatten

Är så SJUKT törstig. Men jag orkar inte resa mig och hämta vatten. Det innebär också att jag måste kolla på mitt diskberg och det vill jag ju inte.

Kom allvarligt på mig själv med att googla bilder på dricka och vatten:



MMMMMMMMMMMMMMMM... Men sen kom den här bilden upp när jag skrev "Dricka vatten". De va då jag fick mitt brutala uppvaknade:

 
Man ba, Say Whaaaaat???!!





I alla fall har jag städat, gymmat, varit på stan och vi har haft en otroligt trevlig träff med utbytesstudenterna. Effektiv dag!
NU ska jag dricka vatten. Ciao Bella!

Bilder

Tänkte liva upp nätvärlden med lite bilder av mitt liv.

 
Här är en skitgod mat jag gjorde. Kyckling med spenat, vitlök och soltorkade tomater. Var så gott så jag svimmade (typ). Så jag gjorde massa matlådor. Sen värmde jag en matlåda och det var bland det värsta jag ätit. Funkar alltså INTE i matlåda barn!



Blev jättearg så jag gjorde lasagne för det vet jag fungerar. Det blev bra. Funkar i matlåda barn!

 
Här är jag som gud skapade mig, alltså osmikad. Men det jag funderade över är; Blir alls hår såhär när man sätter upp det och sen släpper ut det???? Alla tjejer i filmer som skakar ut sitt hår och det faller så fint över axlarna. Hur göra?

 
Har varit i Stockholm på musikal. Bland annat med Svartvita Josefine och Sofia. Jag och Hanna var med, utan några viktiga kroppsdelar i ansiktet, såsom näsan, tydligen.
'




Här ska jag ut i snön och kylan för att handla presenter med Emelie. Det blev brandutrymmning i köpcentret. Oklart varför. 

 
Här insåg jag att jag såg så galen ut på förra bilden. Försökte se lite mer harmonisk ut. Såg mest patetisk och sne ut.

Erica 20 år!

Idag fyller älskade Erica äntligen 20 år. Puss på dej!


Sista dagen

Sista dagen på min VFU. Mina galna, vilda gullebarn. Kommer sakna dom väldigt mycket trots allt. Det var otroligt mycket kaos idag. Sen skulle jag avsluta lektionen och utbrast " idag är min sista dag!". De tystnaden som uppstod har ALDRIG skådats i detta klassrum. Sen bjöd jag på pepparkakor. Alla satt tysta (i chock? förundran? lycka? deppighet?). Det var en fin stund. Och den tystaste i min VFUs historia. 

Någon sa; " Men fröken, du har varit den bästa fröken jag någonsin haft! "
Det vänder sannerligen snabbt, ena sekunden får man höra att man är hatad och dom ska slå en, sen älskar dom en och vill kramas. Läraryrkets charm ;)


Idag ska jag följa med Erica, Emelie och compani på gymmet. Dom får ta med en vän denna veckan. Eftersom jag är den enda som inte har gymkort på Friskis i hela Örebro är jag väldigt eftertraktad och alla vill ha med mig som sin plus en. Inte lätt att va den enda latmasken i stan! Stånk, stön, ojojoj, hugaligen..





...

Sitter och mår illa av min egen ångest. Jag kan inte förstå hur jag, historiens mest oromantiska människa, alltid lyckas med att bli så sårad av saker som inte ens har tagit fart. Makes no sense.


Pepparkakor

Sitter här och äter pepparkakor som jag fått i ett litet paket av min familj.

Spamalot och helgen i Stockholm var jättebra! Skrattade på musikalen så jag fick ont i huvudet. Men det var de värt.

Nu MÅSTE jag verklígen plugga.

Stockholm

Tidigt för att vara lördag. Men jag ska till Stockholm för att möta upp  mamma, systrarna och grannar. Vi ska se Spamalot! Tjoho!


Dåligt att jag inte är klar med min uppsats bara.. Får väl försöka skriva på tåget eller något. Lite stressad.


Gullebarn

Idag var det bättre på praktiken och det kändes skönt att avsluta veckan lite mer harmoniskt. Jag fick mycket beröm på att samtal med min handledare. Får jag skryta lite? Jag gör det, bara liiite, lite liiiite. Hon sa att jag hade fantastik´ansvarskänsla och ett ovanligt lugn. Jag hade fått fin kontakt med barnen och hon hade gärna sett mig som assistent kvar nu åt en kille.


Idag i matsalen kom ett barn fram och sa:

-Ska din man betala för maten du äter?

-Det klarar jag så bra själv, sa jag.

Men jag måste se ut som en fru idag. För massor av barn har frågat efter min man, om jag ska åka hem till min man och mina barn eller var min är.

    HUSFRU?

 Linnea?

Kaos

Verkligen kaosdag på praktiken. Kändes inte alls kul att avsluta dagen så. Ville bara sätta mig och gråta.

Men åkte till Erica och fick en fantastisk present och chokladbollar. Sen åt vi på stan innan hon for hem till Alfta. Själv åkte jag hem för att plugga. Men det ser mörkt ut på pluggfronten.






 Hej fåår!

RSS 2.0