hhehe

Heheheh, jag brusade upp lite igår. Kom på att jag själv låter rasistisk mot typ Whitetrash. Jag försöker jobba bort mina förutfattade meningar, läser massa om invandring och genus men ändå likställer jag drägg med idioter. Det ska jag sluta med. Här och nu.

Så det jag försökte säga igår var att jag hatar idioter bara. IDIOTEEEEEEEEER.  Som inte tänker längre än näsan räcker och som röstar på den basis typ " Uuhhh dom ska inte komma och ta någon jävla skatt av mig (plus att allt är invandrarnas fel)". Så tänker man inte på hur det skulle bli om vi inte betalade någon skatt överhuvudtaget. Ingen kan ju säga att man aaaaaldrig någonsin kommer bli gammal, sjuk, studera, bli av med jobbet, få barn som går i kommunal skola osv. Men har man läst på lite innan man röstar så får man rösta på vad man vill. Men det tror jag inte man har gjort om man publicerar sånt som jag visade igår på fejjan.



Annars då, vad jag gör jag förutom att vara arg tjej med starka åsikter. Kokar lite ägg och är allmänt skitförkyld. Och räknar matte.
.
Men även fast jag är förkyld är jag inte lortig, jag är reeeeeeeen.

Kommentarer
Postat av: hanna

Sv. Jadu, i sommar drar jag och mina pinglor till grekland en vecka! Vi ska boka på måndag! Wehoo

2012-01-23 @ 15:21:28
URL: http://hannahar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0