Snö

Inatt fick jag någon slags ångestattack för jag trodde att jag skulle få magsjuka. Fick akutont i magen och började må illa och tillslut hade jag ångestat upp mig själv så mycket att jag knappt kunde andas. Fick väcka joel och ba " Berätta något roligt för mig!!!" Kul tjej. Han va helt yrvaken men han berättade jättebra. Gullis <3

Idag har jag adventspyntat. Fiiint :D
Förutom att jag stör ihjäl mig på mitt kök för det är så plåttrigt. Fulasteeeeee. Mest gardinernas fel men kan inte byta för då måste jag sy nya, har ingen symaskin... buhu.. Finns inga så breda att köpa. Dagens I-lansproblem. Snyft,snyft.


Snart är det teater!

Pinsamma Linsen

Är det någon som är förvånad om jag skämt ut mig eller? Ingen? Hoho? Nehe..
Joel och jag var hos hans föräldrar och åt dom ur huset i helgen. På morgonen sitter alla nere vid frukostbordet och jag ska gå ner för trappan. SÅKLART halkar jag och dundrar ner för halva trappan på rumpan och landar nere på hallgolvet! Jag verkligen flög ner för trappan och slog mig halvt fördärvad. Hela familjen Nilsson rusar upp från frukostbordet och ba: oooherregudhurgickdet??!
Såklart säger jag (som har så ont så jag knappt kan gå): Neej, det är luuuugnt! Jag halkade bara på sista trappsteget och satte mig på rumpan! Ingaaaaaaa probleeeem!

Egentligen kändes det väl som jag var ett trappsteg från att hamna förlamad på Köpings sjukhus..

Kärlek kommeeeer!

Efter inlägget igår tänkte jag attt det är ju faktiskt bara jag som styr över min ensamhet. Så idag på lektionen så tog jag mig i kragen. Stegade fram till första bästa människa och slog mig ner på lektionen.
"Vet du var vi ska vara imorgon?"
Men tänka sig! Det var ju allt som behövdes!


Idag byggde vi pappersflygplan på lektionen. Ibland måste man ju älska universitetet!

Någon mer än mig som älskar Comviq-reklamen med Karims Kiosk. hahah så skön! " Krister, kärlek kommaaar" "Om du köpte fyra godis, betala två!" " Oliver halve pris, Olja-också halve pris"
Man måste ju älska!

Öppenhjärtat

Idag blängde jag i mig två glas mjölk innan jag skulle gå till skolan. Sen kunde jag inte gå till skolan mer.
Tydligen tål jag inte mjölk så bra som jag tror, så jag fick skippa föreläsningen.

Men ändå skönt. Är så trött på att vara ensam. I skolan alltså. Varje termin och ibland till och med varje delkurs får jag en ny klass. Jag känner bara några stycken lite vagt på lärarprogrammet. Har mest vänner som inte pluggar lärare ju.. Så jag känner aldrig någon jag ska gå med. Och alla andra är redan gäng och kompisar och jag blir alltid lite tystlåten och blyg så det slutar väl ofta med att jag blir ensam. Sjukt trött på det. Alltid ångest hur det ska bli när man ska äta lunch, jobba i grupp och man har aldrig någon att fråga om man undrar något. Vi ska göra vår examinationsuppgift 2 och 2.. vad jag har hört har dom flesta parat ihop sig och läraren sa " ni kan ju börja fundera vem ni vill vara med" man ba: eh jaahaaa... någon som vill va med mig? Ingen? hallå?

Får göra något åt det där..

hetsaaa

Jag hetsar på med examinationsuppsats denna veckan. Går snabbt och hemskt dåligt framåt men jag får väl ihop ord i alla fall. Hur bra orden är går väl att ifrågasätta.

Roligaste igår på läxhjälpen. Hjälpte en kille som pluggar VVS, värme- och vattenledningar osvosv (I know!? Hur passande är inte jag att hjälpa till med sånt?! Meant to beee!) Så stod det attt man inte ska dricka varmvatten.
Killen: Men varför inte då?
Jag: Det kan finnas koppar i varmvatten..
Kille: Meeen! Om man står och duschar så får man en bit av en kopp i huvudet då?!

hahahaha, roligaste att tänka att det flyter runt små kaffekoppar i vattnet! Kulkul

RSS 2.0