Skolavslutning

Idag hade vi skolavslutning med våra sommarskolebarn (jaa, vi kallar dom barn fast dom är 16-18 år ;)) Superbra var det, dom är ju så gulliga så man blir rörd! :,) Vi hade tipsrunda och diverse redovisningar. Tydligen har dom lagt nästa periods sommarskolestart mitt på Ramadahn så Elvira och jag blir väl själva första veckan men men.


Idag va det en elev som ba: Vad lång du har blivit Linnea!!
Man ba, jooo du vet, det regnade ju så jävligt så jag växte på mig lite under natten,.. eller vadå?




Hemskaste upplevelsen

Idag när jag gick hem från jobbet var jag med om något riktigt hemskt!
När jag gick föbi en man vände han sig tvärt om, log och började gå efter mig. Tyckte det var så hemskt konstigt så jag tittade bak. Där går han och ler ett hånleende.
Jag börjar gå lite fortare, lite fortare, fortare.. och han ökar tempot hela tiden. Tillslut småspringer jag till min port och får upp dörren och smäller igen den mitt framför näsan på mannen. Där står jag vettskrämd inne och han står en decimeter utanför glasrutan och rycker i dörren. Jag kutade mitt snabbaste upp för trapporna och låser in mig i läggan, med säkerhetkedja och allt.


Detta var alltså mitt på dagen med massa folk runt också.. Så konstigt..

Rockerfellaaa

Jag har snott en rockring från ESN-förrådet som jag tränar att rocka med när jag har tråkigt. Nördigt.

Tänkte paddla kanot i helgen. Alla som känner mig vet att jag är klantigast i världen. Möjligt scenario:

Vi paddlar iväg.
Jag tänker va häftig och paddla hårt och snabbt för att visa att jag inte är en svagizz. Oj, va det gungade till! Oj, gungeliguung. *Ta i lite, spänna muskler* PLAAASK!
Då kommer jag ligga i vattnet, få panik för att jag hatar vatten och fiskar, börja hyperventilera och försöka ta mig upp upp båten, välta ut min date, min väska och kasta iväg paddeln i en bajshög på land. Sen kommer en gädda bita mig i tån och jag kommer svimma av, av rädsla med maskaran rinnande nerför kinderna.

Äh. Skiter i paddling.

Long time no see!

Nusååå va det väl tusen år sen för att jag var hemma i Alfta (upptagen) och sen åkte hem och jobbade i Örebro (upptagen).

Min basilika hade dött när jag kom hem. (å, nej mina designkvistar, buhu!)  Så dränkte jag den i vatten och ba; leeeeeeeeeeeeeeeeeev! Men när jag tänkt efter lite insåg jag.. du kommer aldrig börja leva, det finns inget liv kvar i dig. Jag slänger basilikan i soporna men va tror ni händer när jag vaknar på morgonen; en prunkande basilika lever i sopkorgen! Meeeeeeeeeeeeen.


Sååå.. nu har jag alltså bloggat om min döda/levande/slängda basilika.. Jeheeepp.

Sommarskolan är kunglig förresten, men tar mycket mer tid än vi får betalt för, planering, fixa prov, texter och materal osv. .. Nu vill några ha hjälp med matte efter skoltid. Eftersom Elvan och jag är så snälla så gör vi ju det. Det är nu någon ska se detta och ba ; ingeeet betaaalt??!! Ge kvinnorna en miljon var!!


De var väl det jag ville säga.

RSS 2.0