Idag

Idag härrnini kommer systrarna Piff och Puff från Alfta för att hälsa på mig till söndag! HIHIHIHIHIIHIHIH (Dampskratt pga längtat efter dom).

Har även lite ångest för jag läste på aftonbladet att om man hade ont i magen i tonåren så kunde det vara en stor risk att man råkade ut för ALLVARLIGA psykiska problem och att man typ skulle ta livet av sig när man va trettio. Jag ba: NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO... Tänk om man får värsta psyksjukdommen men vet inte om det så helt plötsligt vaknar man bara och är helt cp och pratar med sig själv och allt. ÅÅÅ ångest!

Förresten är jag ju redan ganska konstig så jag borde ju ha större risk att bli psykiskt störd. Som idag hemma hos Joel så va det en reklam på tvn där dom " Säkra dig för pristoppar....."
Varpå jag börjar sjunga en katchig liten egenpåhitttad sång:
" Du kan va en pristopp! Nej du kan va en pristopp! Nej du, nej du, nej du kan va en pristopp!"
Sen vänder jag mig om och där står Joel och tittar på mig som att jag är helt dum i huvudet(Kan väl hålla med om det på vissa plan)..
Jag ba: " ehhehe... just ja, jag va inte själv ne..."

Fyndigt

Jaa men va ville jag förtälja er dårå? Hmm..
Jo, först och främst: Jag har kommit på att jag använder ett uttryck som tydligen är HELT fel. Baserat på att alla skrattar och tycker typ att jag är fyndig när jag säger det.( OBS! Försöker ej vara fyndig, trodde på riktigt att det hette så!) Uttrycker är: GRIS och panik!!!! (När något är panikslaget/stressigt/går fel). Men hade jag tänkt ett steg längre hade jag väl fattat att det hette "KRIS och panik" meeen, tänka längre är överskattat ;) Jag tänker fortsätta använda Gris och panik! ;)

Jag drömde förövrigt inatt att ajg var tvungen att svara fyndigt på allt folk sa till mig. Så kom det en och ba:
-Linnea, vad dammigt du har!
-Eh, ja?! Det är för att dina damråttor är här på semester!

Man baa: okeeeeeeeeeeeeeeeeeeej...My crazy brain..

Idag ska jag åka till Köping och bli klöppen av Joels mamma. (Verbet klippa är ju helt klart böjt; Klipp, klöpp, klöppen, klöppt)


Men herremingeeee

Först och främst hörrnini: Vilka vänner jag har! På födelsedagen kommer hela skaran konkande på ett stort paket, med prinsesspapper innehållande en Keyboard. Fattar ni?!?!? En fucking Keyboard har dom smälle sta´ och köpt! Jag började gråta för jag blev så glad.

Nu har jag suttit och spelat hela dagen och ba" JAG VILL HAAAAAA EN EGEN MÅNEEEE SOM JAG KAN ÅKA TIIIIIILLL" (stackars mina grannar alltså). Sen börja jag grina för att jag inte kunde spela som dom gör i sånna här övningsvideor på youtube. Men sen tänkte jag att jag är ju nöjd med att bara spela accord. Det där får komma sen. Annars måste jag hoppa av skolan och börja spela på heltid. And Im not a dropout!

Annars fick jag också väldigt mycket fina ugglepresenter ;) Oväntat där va? Älskar uggeeelss (<--- dampskrift med inslag av svengelska)

Och finaste pojkvännen(.... meen guud fjattjejen, han har väl ett namn), finaste Joel, hade köpt biljetter till Eldkvarn. Ska bli kult :D Roligast hade varit om jag ba; " men taaack, två biljetter till Eldkvarn, erica, vill du gå med mig?"


Utelåst

Jag har glömt min nyckelknippa i lägenheten och Julia har åkt till Alfta, så jag har suttit i Joels lägenhet och varit innelåst och utelåst på samma gång. Jag kan inte gå ut från joels lägenhet när han inte var här för jag kunde inte låsa, jag kan inte gå in i min för jag kan inte låsa upp. Men det va bra för mitt tentaplugg.

Har ju tenta i grammatik så det enda jag tänker på när jag skriver nu är typ partikelverb, possesivt pronomen, grammatik, grammatik grammatik.

Saknar förövrigt mina systrar. Ni borde få veta att jag har ett exempel med från när ni var små i min uppsats jag lämnade in nu. hehehehehehheh


Förresten, låten "vart jag än går" med Stiftelsen. Har ni tänkt på att det låter som dom sjunger "Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig BENNY vart du än går" (dom sjunger vännen). Jag gick och skrålade och sjöng " kommer jag vara med dig BENNY jag.. heheh


RSS 2.0