Irriterad



Denna status har börja dykt upp här och där bland dräggen på Facebook och det är sånt här som får mig att bli rädd för att ALLA har rätt att rösta. Det är så mycket som är fel med denna status. För det första; Vad är källan till det där med 25 000 kr? För det andra; I BONUS, vadå bonus? Bidrag kanske är rätt ord. För det tredje; varför dra in invandrare i en fråga som egentligen inte rör invandrare överhuvudtaget och sen avsluta med " jag är inte rasist.
 
För att invandrare ska klara sig i samhället och så småning om bli UTAN bidrag (bonus?) som denna person verkar ta så illa upp av är det viktigaste att de lär sig svenska så fort som möjligt. För det, måste dom gå i skola och då får de såklart studiebidrag eftersom de under den tiden inte kan jobba och måste försörja sig. Att samhället ger dem detta bidrag beror ju på att de vill att invandrare ska integreras i samhället och bli delaktiga i att få sverige att växa.

Att äldre på äldreboenden inte får pengar har inget att göra med denna fråga! Jag blir så jävla irriterad på rasistiska jävla whitetrash som tror dom är så coola när de röstar på moderaterna men aldrig egentligen har bidragit själv till samhällets tillväxt (har man gjort det kan man med nöje få rösta på M, eller om man kan bevisa att man har en hjärna innaför pannbenet). SÅKLART att det måste bli bättre för äldreboenden men att lägga ut rasistiska statusuppdateringar på fejjan hjälper inte. Det hjälper nog tyvärr inte heller att kalla någon för "vänstervirden jävla idiot" eftersom de är som " vänstervridna idioterna" som med störst trolighet kommer höja standarden på äldreboenden.

TACK FÖR MIG.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0