Pinsamast

Ja.. sjukt pinsamt att jag blev facerapad i Alftagruppen på Facebook. Alltså gruppen där alla gamla människor i Alfta skriver typ " Här är Helinshuset 1965" och nu uppdaterade jag tydligen där med " Nu ska jag bli florist"

Förstår ni vad pinsamt?! Och folk gillade det!? Meeeen omajgaaad.

Andra pinsamma saken i helgen va väl att jag råkade armbåga en utbytesstudent i ögat på frimis så hon får väl blåöga.

Härligt uppvaknade

Idag ringde några roadtrippande tjejer ,från Alfta, till mig klockan åtta på morgonen. Dom va i Örebro och snart rasade dom in i läggan. Gissa om jag var glad!
Älskar även att inledningsrepliken va " Hej! Jag måste skita!"

Joel frågade även om jag brukar prata om sånt när jag är med dom. HHAHAHAH kände jag för att säga; jag är ju värst typ!
Men såklart så svarade jag så kvinnligt som jag kunde och vifftade förförsikt på ögonfransarna: "neej älskling! Så skulle väl aldrig en riktigt kvinna göra"

HA

Nerå, jag sa såklart att jag brukar vara värst och avslutade med; kan du flytta lite på dig för jag måste verkligen på toa!

Stoltizz

Här är tjejen som idag orkat cykla upp för hela brickebacken-backen, hela vägen upp till min lägenhet utan att stanna! Inte nog med det.. jag cyklade även FÖRBI en människa!

Jag har alltid behövt en paus vid Erica typ för min kondis är så dålig men idag orkade jag. Är så stolt att jag övat upp min cykelkondition lite på sommaren.

Nu ska jag veckohandla med jollan 2 haha

HELGELG

Det är mycket jag är avundsjuk på nu alltså.
Mina systrar som är i Grekland
Mina vänner i Alfta som för det första är i Alfta, för det andra får vara med varandra och för det tredje får kolla på karnevalståget idag.
Folk som har pengar. Har hört att det är bra att ha.
Folk som har parfym kvar. Har hört att den dyra produkten luktar gott.
Folk som kan andas igenom näsan. Har hört att det är en härlig känsla.


Men ni kan ju få vara avudsjuka på mig för att jag var med Annika igår och kollade på nya Batman filmen. Typ tre timmar lång film om Batman, så otippat att jag ska tycka det är bra, men HERREGUD (Ranelid-style) vad bra den va! Jag satt som klistrad, med öppen mun (helt sant!). ÅÅÅÅ, alla som tänkt se den, måste se den!
Förövrigt så satt tjejen bredvid mig och störtgrinade hela sluten och när lamporna tändes och alla gick satt hon fortfarande och hulkade. Så konstigt.


Morgonstund har dålig andedräkt i mun

Kolla in va jävla tidigt jag skriver då! 07:19. Jag ska iväg och äta frukost på stan med Elvira, innan jobbet. Men jag klev upp i tid för att hinna äta frukost. Så nu har jag sjukt mycket tid!

Igår plockade vi blåbär i regnet, orkade bara en liter med det blir nog fler gånger för det är så gött att äta!
Minus för alla insekter och sniglar stora som bajskorvar dock!

Meeen nu fick jag ju bråttom ändå..

Cikus-affro!

Kollar väl på Ernst på tv då, han är väl så göllig så man dör!
Lika gullig som våra sommarskolebarn typ. Idag hade vi fullt shå (?) att förklara vad Snopp betyder. (Vet du va penis är? Nehee.. vet du va kön är? nehee.. jaaa, killar har juu det... här nereeee) Hahah, den stunden alltså. Man försöker vara som en barnmorska som jobbar på ungdomsmottagningen. Tala om penisar hit och dit med en helt neutral ton och stadig blick. Men inne i min kropp rodnade jag som en tomat och skrattade nervöstför mig själv.

Nu väntar jag på Elvan, vi ska gå på prommenaaad ;)

Hej igen då, minigrisar!

Roligaste citatet från sommarskolan:
(efter högläsning av Hundraåringen, som klev ut genom fönstret...)
-Ursäkta, är rävjävel ett vanligt ord?

heheheh, man ba jaaaa, bortsett från Och, Hej och Men, är Rävjävel det vanligaste!


Förövrigt tror jag att jag har blivit lite lönnfet över sommaren så jag hoppas att alla mina träningsnarkomansvänner i Örebro kan hjälpa mig till hösten. Men kostschema och träningsmotivation. Tack på förhand! Hm.. varför blev jag sjukt sugen på fika när jag skrev detta? Mmmmm, fikaaaa....dräggeeeel.



Nuuu ska jag tvätta och städa tills vännerna kommer från Alfta imorgon! Jag längtes, jag längtes.

RSS 2.0