Terapi

Jag tror jag har kommit på en form av terapi som tyvärr skulle utrota alla psykologer i världen. Men jag tror faktiskt att all form av psykisk ohälsa skulle kan botas med min grej. Hjälper mot allt. Vill ni veta? VAVAVAVVA? Ni får veta ändå. Dumdurum *trumvirvel*:
 
Hanna och Amandas Podcast!!!
 
Alltså hur biljant? Så fort man hör den lilla lugna introplinken så slappnar själen av och sen när de pratar... åååå psykisk hälsa kom tillbaka till mig!!
 
Exempel när det fungerar:
 
1. Grav PMSdepp, du skiter i att gå med din man på en stor 30-årsfest för att du känner dig sämst och vill inte va ivägen på festen. Du ligger i fosterställning i soffan och käkar godis och tycker synd om dig själv. Du kommer på den mindre briljanta idén (helt jävla idiotiska idén) att kolla på PS. I love you. Jahaaaaaa men va braaaa??!!! Nu har du ångesten från helvetetet och tror att alla du älskar ska dö och du inte kan leva utan dem! Eller så (klarar inte av tanken) skulle ditt livs kärlek dö och du kan inte andas utan honom. (Ja, ni fattar ju, ÅNGEEEST).
Sätt då på Fredagspodden och lyssna på det lilla introt och känns hur ångesten sakta bleks. Efter 30 minuter mår du bra igen! HA! Den ni!
 
2. Du är sjukt rädd för magsjuka. Du sätter dig på en långfärdsbuss och blir inträngd bland olika människor du inte känner. Du börjar tänka; tänk om jag fick magsjuka på bussen nu. Å herregud va hemskt.. verkligen hemskt! oj hjälp vad jag mår illa!!! Oj min mage känns som den ska slitas ut... o herregudherregudherregud magsjuka *hyperventilerar*.
Sätt då på Fredagspodden och lyssna på det lilla introt och känn hur paniken försvinner. 30 minuter senare är det som vilken resa som helst. Din mage känns normal.
 
 
Tack och hej /TipsarN
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0