tjohooo

Idag är det födelsedagskalas! Kult! Jag ska hinna tusen miljoner saker innan dess men jag taggar!

Igår satt jag och tänkte på två helt random händelser jag kommer ihåg från när jag va liten. Och hur konstigt det är att jag kommer ihåg just dom.

Den första var när pappa och jag gick längst gångvägen vid Nordanängs dagis. Nej, ursäkta mig. Förskola. Så kaste pappa ett godispapper på vägen. Och jag stannade och sa " Men pappa! Man får inte slänga skräp i naturen!" Och han bara: "oj, just ja, jag måste genast plocka upp!". Som att han inte visste det. Men jag trodde verkligen att han inte visste det, att ingen hade lärt honom att man inte fick skräpa ner. Hahah... Varför kommer jag ihåg det?

Den andra händelsen var när jag skulle gömma mig för mamma när hon skulle komma och säga godnatt till mig. Så rullade jag in mig i överkastet som en liten korv nere i fotänden av sängen. Så tänkte jag; hon kommer ju se mig direkt men de blir kul". Men tydligen var det ett jättebra gömställe så hon såg mig verkligen inte. Trodde väl jag va på toaletten eller något så hon gick till vardagsrummet igen. Där låg jag i min lilla korv i typ tio minuter tills jag började ropa " hallå. hallå. hallå!" Så tusen år senare hittade dom väl mig men då va det inte lika kul.


Vaför minns man sånthär?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0