Utkast: Sep. 26, 2012

http://hanapee.com/blog/2012/09/25/jag-upptrader-for-er-igen-med-min-synth/

Klicka med länken och se ett fantastiskt klipp heheheheheheheheheheheh

Idag tog jag förvrigt mina saker och stormade ut ur klassrummet mitt i en föreläsning för jag tyckte den var så värdelös. Hard Core. Hard Core. Cooling_91

Nu blev jag dampigt kär och måste sluta.

Hiking

Ska man ut och vandra i skogen dårå, glåma på träd , kasta löv och ropa sånger... nerå.. Men vi ska på Hiking med utbytisarna och sova i tält i smällkalla natten, bo ute i två dygn. Men får tagga för det, blir säkert mysigt. Kallt. Men mysigt. mest kallt..

Vaknade förövrigt av att julia stod i dörrspringan i ytterdörren och viskade Liiinneeea, Liiinneaaaaaa, för att joel hade satt på säkerhetskedjan så hon kom inte in:)
Han är lite harig den där karln ;) Säkerhetskedja och skit. Vem låser ens cykeln?


Innan jag kände dig

Innan jag träffade dig visste jag inte vad kärlek var.



Men, för att inte dränka er i kärlekstöntigheter måste jag bara säga: det finns så mycket som är fel med den där bilden, haha!

Joels underläpp ser ut som min överläpp, hej ankkäft! Kan även bero på att jag skrattar rakt in i hans mun.
Jag är vitare än snö! Snowwhiteeeee
Min armhåla är en trekant som sitter fast på mitt bröst?!?!
Jag håller i inte mindre än två (!) cider (fyllot ?)
Jag har ett örhänge fastklistrat på halsen
Joel har tappat sin näsa?
Jag har tappat avgränsningen mellan hals/nacke/haka/ansikte.Valde istället att vara en snövit klump med ett örhänge på halsen.

Teater

Igår började spela-teater-kursen, så jävla roligt! Vi fick spela konståkningspublik, bära låtsasbadkar och ha dragkamp med ett osynligt rep (förövrigt otroligt svettigt). Jag kommer ha kungliga torsdagskvällar framöver!

Tänkte äntligen ta tummen ur och börja med körsång här. Ja, men såklart så är det på den dagen jag har läxhjälp. Får väl lägga den idén på hyllan då och inse att det kanske inte är meningen att jag ska sjunga.

Och så en lite obligatorisk diss av klassen i kursen svensk grammatik:

Föreläsare: Ja, och skillnaden mellan avledningssuffix och vanligt suffix blablalba
Drygo som aldrig kan hålla käften: Appropå det, heter det nattygsbord eller nattduksbord?

Man ba ehhhhvaaa??! Är det bara jag som får lust att kasta stolar och skrika? Man baaa " vadå appropå?! det är inte något jävla appopå för du älskar bara din egen röst och vill höra den till varje pris så du bara måste komma på något att säga, så du tar det första som dyker upp! Och jag ska tala om för dig att det inte är något jävla appropå för vaaaaaaaaaaaaaaaad har ett nattduks/nattygsbord med ett suffix att göra !?

//tack för mig

New Girl

Heeey girl, whatyaa doing?
Har ni sett nya trailern till New Girl? Alltså Jess är ju jag på pricken! När hon hoppar runt där som en liten kanin med tassarna. (eeeh hello, dont steel my move?!) Eller när hon ba:
intercourse, intercourse, inteeercourseeee! Oh, that was weird. ..

Inte för att jag hoppar runt och skriker samlag hela tiden..Bara halva tiden hehehehe. meeen.. ni fattar. Jag dampar loss. Inser hur knäpp jag är. Får ångest och utbrister:
meeeeen varför är jag alltid så knääääpp!???

Detta händer ungefär 3 gånger per dag.

Ikväll har jag som engenskap av partycoordinator ordnat en pheeet fest på kåren. Det ska bli kult. Förstår ni vilken känsla det är att ha typ 100 personer som ska komma på ett event man skapat på facebook. Annars är det ju typ 13 stycken när man ordnar något privat. Nu baaa everybody saaay wehoooo. I have 100 frieeends. I will be popular, I will be popular! POPUUUULAAAR. (Ja, också dampen ja...)

Yoga

Jag var på Yoga igår hörrni! Det va skönt åt ryggen och det knakade överallt i kroppen. Det ska jag gå på mer!

Förövrigt sprack mina ut-och-gå-skor idag och jag blev glad (??) för jag får köpa nya. Jag är då verkligen inte ekonomiskt lagd.


Erica berättade om sin hemska, hemska dröm som hon drömt inatt: " ååå det va så hemskt, så kom en älva och färgade våra lakan!"
hehehehehheeh

Jag vaknade förövrigt och skrek: PAPPA!
Det va ju lite knäppt med.

Skuulan

Igår var jag på min första dagen i skolan.
Det verkar väl bra. Förutom massa cpn som ska föreläsa med föreläsaren eller som inte fattar ett skit. Själv är man ju perfekt såattsäga...
Förövrigt så ska alla studenter presentera sig, och när det är klart så säger läraren; och ett speciellt hej till dig Linnea! Ja, ni vet, Linnea och jag känner varandra sen tidigare för hon har skrivit uppsats med mig vet ni... blablabla--

Och där sitter man och ba... eeehh jaa..

RSS 2.0