Tentaångest

ÅÅÅ TENTAÅNGEST! ARG""#%"¤&/#%#
Jag städar röven av mig för att slippa plugga. Klassiker!

Idag var vi en sal på univesitetet som hade ett piano. Det var knäääppt! Kliade i fingrarna att spela lite. Men jag gjorde det ju inte. Man är väl inte knäpp i hövve.

Så sant, så sant!

Från nätet, sjukt kul;

Det börjar bli luckor i lärarleden. Därför söker vi dig, positiva ja-sägare, som biter ihop och förstår att gilla läget. Du är stresstålig och kan ha många bollar i luften, medan din kommunikativa förmåga gränsar till det övernaturliga. Du bör ha en mångårig erfarenhet av konflikthantering, gärna i mellan­östern. En vaktutbildning eller tjänstgöring inom ordningspolisen är att före­dra. Djupa och breda kunskaper inom psykiatrin och/eller i allmänsjukvården ger förtur. Vaktmästaregenskaper är ett måste. Du är väl förtrogen med kommunal möteskultur där du förväntas prata utan att säga något. Dina förmågor att uttrycka sig i det svenska språket är goda och dina skriftliga formuleringar håller skolinspektionen och advokater på behörigt avstånd. Vidare är du en person som är van att hålla ett högt tempo. Du anser att huvudvärk och högt blodtryck är ett kvitto på ett väl utfört arbete.

Arbetstiderna är dagtid, kvällstid och helger, samt alla andra tidpunkter på dygnet och veckan. Sommarledigheten ger dig ett fint tillfälle att lära känna dina egna barn och din partner, alternativt hitta en ny partner.

Läraryrket är en livsuppgift som generar värden, som inte går att värdesättas. Därför bör du betrakta det blygsamma bidraget till lön som en ren bonus. Andra förmåner är fri tillgång på tevatten, Treo och blyertspennor.

Adekvat utbildning krävs, juristlinjen eller byråkratprogrammet, alternativt en lång erfarenhet på ett statligt verk. Viss undervisning kan före­komma. Därför är pedagogisk erfarenhet meriterande. Vi sätter stort värde på personlighet. Lojalitet, tystnad och tjänst­villighet är ledorden. Eftersom gratisarbete är en del av lärarkulturen bör du ha en bakgrund inom ideella verksamheter.

I Sverige ger vi kvinnor lägre lön. Därför ser vi helst kvinnliga sökande. Gärna unga med utflugna barn.

Märk din ansökan: ”Ekonomisk belastning”.

Varför det saknas lärare? Ingen aning, vi är lika förvånade som du.


Fatta det är glögg i åsen

Snor denna av sofia.
Fatta hur roligt detta är. Jag skrattar så jag inte får någon luft.




Genialiskt att göra lite "ansiktsburk" av denna!

Olika

Inatt drömde jag att jag fick bära ett örn-ägg, fastklistrat på mitt lår tills det kläcktes. Weeeiiird.

Igår jobbade jag på dagis. Det var ju kul som vanligt. Dock blir jag alltid så nervös när jag blir själv med barnen och planerar typ katastrofplaner i huvudet..  men det ska väl lugna någon gång med. 

Senare på kvällen igår grillade vi och spelade kubb i kotten. Himla kul :) Idag är det pizza och feest heheheh

 





Fula ord

Jag skrattar inombords varje gång jag går förbi en husvägg här i Brickebronx. Någon har graffitiklottrat ner KUK JÄVEL FITTA. Det blir så komiskt på något vis. Att hen har varit grymt sur på omvärlden, skaffat sig en sprayburk med färg, gått till en lämplig vägg och dragit till med de värsta, fulaste orden hen vet. KUK JÄVEL FITTA. Yeeeh gangstaaahh, dont mess with me your kukjävelfitta!


Jag vet inte.. jag finner det lite roligt. Två är ju liksom kroppsdelar och jävel är så vedertaget. Skulle jag vara så himla sur och stött att jag gick och köpte mig lite spayfärg skulle jag nog försöka förklara mina känslor på väggen eller försöka skriva ner något bra budskap. Något slagkraftigt.






Roligt att jag kallade mina småsystrar för småsystron i telefonen igår. Hehhe. Små ostron typ.Gulliit.


oppss!

heheheh

Pappa fick rätta mig lite, såklart är ju inte kaninen påverkad av en LCD-tv utan drogen LSD. Men jag inbillar mig att det felet visar hur mycket jag vet (eller inte vet) om droger och att detta skulle vara något bra. Ellerhur?

Hallå i skogen!

Jag. dör. av. träningsvärk.
Min rumpa vill säga upp sig varje gång jag ska sätta mig.. eller resa mig. Det är en sånhär träningsvärk där man hellre sitter kvar på toaletten hela dagen än att resa sig upp.



Just nu kollar jag på Extreme Home Makeover. Varför måste dom skrika HELA tiden? Ty är ju som en LCD-påverkad kanin i parningstider. Sen när designteamet ska prata med barnen är det typ såhär

Designer; Jag ser att du har en tröja med en björn på här!
Barn; Ja, björnar är ju gulliga...
Designer; Nu vet jag vad jag ska göra! Ett björnrum! Man ska gå in genom en björns rumpa, i taket hänger det massa små björnar, sängen är ett ide och golvet består av lingonris. Det kommer verkligen spegla barneeeeet! Wooohohoho *skrik,skrik*




En liten bild på Teddan för han är så gullig!



The moment of my life

Idag när jag stod vid busshållsplatsen påväg hem från gymmet kom två drägg och ställde sig bredvid mig. Jag var inte ont anande om att jag en liten sekund efter detta skulle få The moment of my life.
De börjar prata om kläder;

Drägg 1: Jag hittade en sån jävla snygg klänning på igår på stan! Den hade mudd där nere!
Drägg 2: Men shiiiit.... ååh! Jag hoppas du köpte den!! Jag älskar mudd! Jag vill ha det på allt!
Drägg 1: Klart jag köpte den, det va såå min stil.


HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH. FANTASTISKT!

Ursäkta mig dräggen, jag ska ha en liten skola i När mudd fungerar:

1. Det fungerar på barnkläder. Det är faktiskt väldigt bra på barnkläder. Exempel:


2. Det fungerar på kläder för gravida. Rentav praktiskt! Exempel:


3. Det fungerar på träningskläder. Exempel:


Men... detta fungerar liksom inte. ..



Titta! Det är liksom inte ens fint på the smoking hot chick!!

Förlåt om någon har en sån klänning. Det är min personliga åsikt dock.


//Från tjejen utan stil men som hatar dräggstil








Varför jag ska vara rödhårig #1


Beviset varför jag ska vara rödhårig (eller åtminståne lite mörkhårig):

(Jag är inte nakeeen hänne nere! Jag inte heller någon blåtira utan det är min ring under ögat heheh)


1. Jag smälter ihop med fejset, väggen och diverse vita grejer med blodhåret. Kände ni tjejen som hade samma färg på håret som sitt ansikte? Asballt va det! Hon kunde stå mot en vit vägg och inte synas alls! Fan va coolt!

2. Jag ser ut som ett barn med blondhåret. Jag var dock ett barn också på den där bilden. Ynka arton år. Va trodde jag att jag visste om livet? HA! Å vad jag skulle behöva prata med unga Linnea, Du tror du vet så mycket men du vet ingenting. Hur mycket kan man mogna på två år? Hur mycket har jag mognat om tio år? Livsfrågor, livsfrågor...

3. Jag sticker ut med rödhåret. Det är nog bra. Oftast i alla fall. Inbillar mig att jag får ta med fram med min personlighet mer istället för utsidan (ex. krogen). Kanske bara är i min drömvärld?!





heheh

Hur va det med regelbundna och oregelbundna verb egentligen? Nyss skulle jag säga att jag klickade på spotify istället för internet.

" Meeen Erica, nu klöck jag på spotify istället!"

Ursäkta mig? Klöck????

You are my favorite regret

Idag har jag klippt håret dårå. Så jävla skönt. På bilden ser det lite längre ut än vad det är eftersom jag floffar upp axlarna.
Ochja.. jag vet att jag inte gör mig bra på bild och yadayadayada men ni kan ju kolla på den bästaste frillan!




ps. varför känns det jämt som man snattar när man är själv i en affär?

ååå damppp

jag älskar Vobban i BB!

ååååååååhhh daaaamp! Han e så gulliiiiiii

Konstigt

Inatt drömde jag konstigare drömmen på femhundra år.
Hela tiden tänkte jag " Å, det skulle vara så himla skönt om detta var en dröm! Hoppas hoppas det inte är verklighet"


WEHOO

Jag klarade tentan och är så underbart överjävligt lycklig!
Till råga på allt har jag lagat min favoritmat; kasslergratäng!

Vad underbart livet är!

Imorgon fyller Elvira 23 år! Oj,oj, hon blir gammal som gatan den där ;)







TILLÄGG

Nu har jag ett litet tillägg på listan jag skrev om olika taxiresor. Jag ger er; Taxichaffören som talar i gåtor!
Igår när jag och Emelie åkte hem, fick vi åka med skönaste taxichaffören. Han växlade hela tiden mellan svenska och engelska så jag hade lite svårt att veta vilket språk jag skulle prata men i alla fall.. Detta är ett smakprov på konversationen;

Taxichaffis; My namne is Luka!
Jag; Loka? Like the water? The sparkling water?
Taxichaffis; I live on the second floor!
Jag; The second floor of whaat?


Tydligen var det en låt som han försökte framföra till mig. Jag är dock för ung för att ha hört den. Men han gillade uppenbarligen den!



Igår trodde bartendern att jag var Claire från sjukvårdstältet också. Man ba ??????????? :O


Hmm..

Jag har alltid haft en fantastisk respekt för Carola Häggkvist. Hon brukar få mycket skit men jag har alltid gillat henne. Men nu vet jag inte..

Hon har alltså satt i löshår på hennes 3-åriga adoptivdotter. Nu försöker hon ge förklaring till detta genom att säga " under de två veckor jag lärde känna henne förstod jag att hon gillade allt som är tjeigt och flickigt.. ". Jag blir så trött på detta resonemang, det känns så hjärndött. Förlåt, men jag klarar inte av sådan ogenusmedvetenhet. Varsågod, fostra din treåring så att hon tror att det bara är utsidan som räknas. (Ska utseende ens räknas när man är tre år?)


Självklart, gullebarnet ser nu ut som den sötaste sockerbit, MEN det gjorde hon även innan, när hon hade rakad skalle.
Men det ALLA barn är gulliga, det är inte det som spelar roll. Det som spelar roll är att hon verkar ha en fantastisk älskvärd, lugn men sprudlande personlighet. Lilla barn. Hoppas det går bra för dej.



Särskrivningar

Jag blir så irriterad.
Alla blir väl irriterade.
Förutom idioterna som gör det igen, igen, igen och igen.
Särskriver.

Jag fattar inte att man inte lär sig?
När jag läste grammatik förra året fick vår lärare (eller va lärare nu heter på universitet..?) frågan om särskrivningar någonsinn kommer att försvinna. Och han svarade helt lugnt och ryckte på axlarna; ja, det är väl klart. Det är ju fel.

Men jag börjar bli lite fundersam, det verkar ju bara bli mer och mer.
En blogg nu som hade bakat kola kakor förresten. Det blir ju typ som " åå vilka coola kakor.."

Ps. Jag vet att man kan råka. Jag gör säkert det med. Men jag tänker på dom som gör det jämt. Helst i varje uppdatering på FB.




Ps2. Roligt att Erica hade träffat en kille i helgen som jobbade med DC-skor OCH de sålde mest skor i Bollnäs. MOHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA. Bollnäsdrägg, hahahahahhahahahahahahahahha





Fan va coolt!

Igår åt Erica, jag och Idun göttaste maten! Sen for vi väg på vårfirande vid slottet. Det var så himla fint. Skitanscoola fyrverkerier. Värsta ljusshowen. Fan va coolt, fan va coolt!
Dock är det nog inte meningen att man ska va singel (snigel, hehehe) på ett sånt event för alla står och kramas med sina älsklingar. Gullizzz. 

En liten lista på det.

1. Vad vill du bli när du blir stor?

Lärare dårå, svårt att lista ut.

2. Om du bara fick lyssna på en skiva i resten av ditt liv, vilken skulle det då vara?

Svenska björnstammens nya!


3. Är du med i någon förening/parti/liknande?

Ööömm, Rädda barnen, lärarnas riksförbund hahaha. ESN-styrelsen. (Vad räknas?)

4. Vad brukar du och dina vänner göra tillsammans?

Äta saker ;)
PARTY
Skratta
Försöka analysera saker som inte går att analysera




5. Vilken är din favoritfilmscen?

Jag har ju massa i Sex and the City. T ex när Charlotte säger " I curse the day you were born" till Big, eller när Aidan säger "How much can you carry Carrie?" till Carrie. Men det är ju en serie. En film... hmm.. I Sex and the City-filmen när Carrie kastar blombuketten på på Big.

Ååååå....jag är en sån nööörd!


6. Om du var en maträtt/bakelse/kaka, vad vore du då?

Det står mellan vaniljhjärta och bea. Men vanlijhjärta är ju finare så jag tar det. Jag vore ett vaniljhjärta för att jag älskar det så mycket bara.




7. Vad gör du helst en ledig lördag?

Hänger ute i solen (för såklart är det sol!), äter god middag, dricker vi ute i solen och går ut på Strömpis på kvällen.

8. Om du bara fick äta en rätt till middag i resten av ditt liv, vilken skulle du välja?

Helt klart grillat kött! MED BEA!


9. Vad får dig att bli arg?

Om någon är dum på mina vänner. . eller familj.
Rasism
Sverige Demokraterna
Okunskap (nästan det jag dampar loss på mest, speciellt okunskap om genus)

10. Vad får dig att skratta?

Mina systrar när dom är på sitt galna humör.
Erica!
Sånna här bilder;




11. Vilket är ditt bästa utflyktsmål?

Getryggen!


RSS 2.0